Please enable JS

VACATURE

Welkom in een creatief team.

Stagiair-architect(e)

zelfstandig medewerk(st)er.

FUNCTIE

Blockoffice-architecten te Hasselt is op zoek naar een gemotiveerde stagiair(e) op zelfstandige basis. We werken samen aan hedendaagse gevarieerde projecten waarin we de lat telkens bijzonder hoog leggen. Als stagiair(e) kom je in contact met alle facetten van het beroep, van ontwerp tot oplevering. Het takenpakket omvat alle aspecten van het beroep: het uitwerken van voorontwerpplannen, het opmaken van bouwaanvraagplannen en uitvoeringsplannen, het uitwerken van detailleringen, meetstaten en lastenboeken. Het opmaken en opvolgen van aanbestedingen en prijsvergelijkingen, dit van ruwbouw tot en met de vaste meubilering. Het onder begeleiding opvolgen van werven vormt voor jou geen enkel probleem.

PROFIEL

Je hebt een diploma van architect of ingenieur-architect. Je bent geboeid door de technische aspecten van architectuur. Het opvolgen van werven, opmaken van werfverslagen en het voeren van communicatie met aannemers, ingenieurs, EPB-verslaggevers, bouwheren, enz… schrikt jou niet af. Je gaat vlot aan de slag met programma’s als Vectorworks, MS Office en Sketchup. Je hebt een professionele attitude, bent vlot in de omgang, accuraat, flexibel en gemotiveerd om mee te groeien met Blockoffice-architecten.

AANBOD

Je komt terecht in een jonge dynamische onderneming met ruime ontplooiingskansen en uitdagende projecten. Professionalisme en kwaliteit dragen we hoog in ons vaandel. Wij bieden jou flexibele werktijden in een nieuwe en aangename locatie te Hasselt, alsook een competitieve vergoeding in overeenstemming met jouw ervaring. De job is onmiddellijk beschikbaar.

GRIJP DE KANS

Spreken onze projecten jou aan? Heb jij de drive die we zoeken? Mail jouw cv met motivatie en/of portfolio naar info@blockoffice.be. Na evaluatie nodigen wij jou uit voor een gesprek. Er wacht jou een aangename werkplek en een groep toffe collega's. Binnen Blockoffice staan we garant voor een goede begeleiding en krijg je kansen om jezelf en je talenten te ontplooien.

Ingenieur-architect(e)
Architect(e)

zelfstandig medewerk(st)er.

FUNCTIE

Blockoffice-architecten te Hasselt is op zoek naar een gemotiveerde (ingenieur)-architect(e) op zelfstandige basis. Het takenpakket omvat bij aanvang voornamelijk volgende elementen: uitwerken van voorontwerpplannen, opmaken van bouwaanvraag- en uitvoeringsplannen, uitwerken van detailleringen, meetstaten en lastenboeken, opmaken en opvolgen van aanbestedingen en prijsvergelijkingen, dit van ruwbouw tot en met vaste meubilering. Het autonoom opvolgen van werven vormt voor jou geen probleem.

PROFIEL

Je hebt een diploma van architect of ingenieur-architect en genoot bij voorkeur minstens 2 jaar relevante ervaring bij een Belgisch architectuurbureau. Je bent geboeid door de technische aspecten van architectuur. Je hebt ervaring met het opvolgen van werven, het maken van werfverslagen en het voeren van communicatie naar de betrokken partijen. Je gaat vlot aan de slag met programma's als Vectorworks, MS Office en Sketchup. Je hebt een professionele attitude, bent vlot in de omgang, accuraat, flexibel en gemotiveerd om mee te groeien met Blockoffice-architecten.

AANBOD

Je wordt ondersteund door een jonge en dynamische onderneming met ruime ontplooiingskansen en uitdagende projecten. Professionalisme en kwaliteit dragen we hoog in ons vaandel. Wij bieden flexibele werktijden in een nieuwe en aangename werkomgeving te Hasselt, alsook een competitieve vergoeding in overeenstemming met jouw ervaring. De job is onmiddellijk beschikbaar.

GRIJP DE KANS

Spreken onze projecten jou aan? Heb jij de drive die we zoeken? Mail jouw cv met motivatie en/of portfolio naar info@blockoffice.be. Na evaluatie nodigen wij jou uit voor een gesprek. Er wacht jou een aangename werkplek en een groep toffe collega's. Binnen Blockoffice krijg je kansen om jezelf en je talenten te ontplooien.

Frederik Standaert - Dave Grosemans.